Πώς να επαναφέρετε τα μαλλιά – κατά της απώλειας μαλλιών

Ανεξάρτητα από τους λόγους που, μετά από μια μακρά και μάλλον δραστική απώλεια τρίχας σε απελπιστική ανάγκη από τη βοήθειά σας, χωρίς την οποία δεν θα είναι σε θέση να αποκαταστήσει και να μετατραπεί σε μια παχιά και υγιή μαλλιά. Συμφωνώ, το έργο αυτό δεν είναι απλό: πρέπει να "Ξυπνήσει" τα κοιμισμένα θυλάκια για να ενεργοποιήσετε και να ομαλοποιήσει την προσφορά αίματος, να καθορίσει την κυκλοφορία του το ίδιο αίμα στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας του κεφαλιού.

αποκατάσταση τρίχας

Μαζί με τον τρόπο, είναι απαραίτητο να καθιερωθεί η πλήρης δύναμη, χωρίς την οποία το πρώτο εδάφιο, δεν θα έχει νόημα. Δεν ακούγεται σαν μύθος και αδύνατο, όπως φάνηκε αρχικά, και ανεξάρτητη αποκατάσταση των μαλλιών μετά από μια σημαντική απώλεια εξακολουθεί να είναι πραγματική. Αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί; Για να διευκρινιστεί αυτό το ζήτημα και το άρθρο ήταν γραμμένο.

Διατροφή

Η διαδικασία αποκατάστασης της πυκνότητας και το μεγαλείο της τρίχας θα πρέπει να αρχίσει με μια αναθεώρηση των μενού τους.

Αν δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τηρούν μια διατροφή ή να περιορίσουν την κατανάλωση των συγκεκριμένων προϊόντων στο τραπέζι πρέπει πάντα να είναι μια τροφή πλούσια σε σίδηρο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, βιταμίνες που ανήκουν στην ομάδα Α και β, πρωτεΐνες και άλλα μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες ουσίες. Στην πραγματικότητα, πρέπει να τρώνε γαλακτοκομικά προϊόντα και τα παράγωγά της, τα αυγά, τα δώρα των θαλασσών και τα δημητριακά, το κρέας, τα φρούτα και τα λαχανικά, το κόκκινο και το πορτοκαλί, τα πράσινα λαχανικά, τα φασόλια και το φυτικό έλαιο.

Τοπική κεφάλαια

Για να επαναφέρετε τα μαλλιά δημιουργηθεί μάζα με τα καλλυντικά προϊόντα, που αποτελείται από βιταμίνες, οργανικά οξέα, ανόργανα και άλλα συστατικά της δράσης. Έχουν την ικανότητα να διεισδύουν βαθιά μέσα στο θυλάκιο να το θρέψει, να τονώσει τη δραστηριότητα και τη "δύναμη" να εκπληρώσει το πεπρωμένο σας.

Όλα αυτά τα σπρέι, κρέμες και μάσκες θα πρέπει να εφαρμοστεί για τα μαλλιά μόνο μετά από διαβούλευση με έναν έμπειρο ιατρό, αλλά όχι κατ ' εντολή του το δικό του καπρίτσιο. Κάθε εργαλείο έχει το δικό του εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο δεν μπορεί να παραβιαστεί κατά την επιδίωξη της πρώιμης έναρξης της ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φάρμακα

Για την πώληση είναι μια αρκετά μεγάλη ποικιλία φαρμάκων, ικανή να επαναφέρει τα μαλλιά μετά από έντονη και αισθητή φαλάκρα σχεδίων. Συνήθως περιέχουν συστατικά φυτικής ή ζωικής προέλευσης, πολλά μέταλλα και βιταμίνες, αυτά τα έλαια, μαγιά, τα εκχυλίσματα των φαρμακευτικών φυτών και πολλά άλλα.

Όλα αυτά τα συστατικά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα από μέσα, διεισδύουν στην κυκλοφορία του αίματος, με το αίμα να πέσει σε "νάρκη" θυλάκια, αναγκάζοντάς τους να κινούνται σε μια φάση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της δομής του νεοσύστατου μαλλιά.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να θεραπεύσει τις υπάρχουσες απώλεια μαλλιών ή τις συνέπειες από τη χρήση αυτών των φαρμάκων, διαβούλευση του γιατρού είναι υποχρεωτική η στιγμή.

Το γεγονός ότι τα περισσότερα φάρμακα αυτού του τύπου έχει μια αξιοπρεπή λίστα με τις αντενδείξεις και τις παρενέργειες.

Θεραπείες σαλόνι

Σε ορισμένα στάδια της φαλάκρας είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα επιτεύγματα της σύγχρονης κοσμετολογίας. Για παράδειγμα, υπάρχουν προϊόντα και θεραπείες έχουν σχεδιαστεί για να θρέψει το δέρμα της κεφαλής με θρεπτικά συστατικά, βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος, να επιταχύνει το μεταβολισμό, και ούτω καθεξής.

Από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους περιλαμβάνονται οι εξής:

προϊόντα για τα μαλλιά
  • Μεσοθεραπεία. Είναι ένα καθολικό εργαλείο για την αποκατάσταση τρίχας, κατάλληλο τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Η ουσία του συνίσταται στην εισαγωγή κάτω από το δέρμα ειδικό "κοκτέιλ"από μικροσκοπικές δόσεις των φαρμάκων και ουσιών που έχουν αναπλαστικές ιδιότητες. Μετά από την πρώτη και κάθε επόμενη συνεδρία είναι η διατροφή του δέρματος της κεφαλής, την επιτάχυνση όλων των μεταβολικών διεργασιών και την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστά τη δραστηριότητα του θυλάκου της τρίχας. Η θεραπευτική σύνθεση του κοκτέιλ αλλαγές ανάλογα με το πρόβλημα που χρειάζεται να λυθεί;
  • διευκολύνει την παράδοση σε αυτούς των θρεπτικών ουσιών και τη βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος γενικότερα.
  • Επαγγελματικό μασάζ με στόχο τη βελτίωση της παροχής αίματος στον θύλακα, είναι επίσης σημαντικά βοηθά να αποκαταστήσει την ανάπτυξη των μαλλιών σε γυναίκες και άνδρες;
  • Η θεραπεία με όζον, το οποίο μειώνει τη φλεγμονή, ενεργοποιεί όλες τις διεργασίες της αναγέννησης;
  • Φωτοθεραπεία και ούτω καθεξής.

Εθνικό κουτί πρώτων βοηθειών

Η φύση προσφέρει προτάσεις για το πώς να γρήγορα να επαναφέρουν τα μαλλιά σε φαλακρούς άντρες και γυναίκες, έχασαν τη μεγαλοπρέπεια χτενίσματα. Υπάρχουσες συνταγές απόλαυση όχι μόνο φθηνή τιμή, αλλά και αποτελεσματικότητα, δεν έχει αποδειχθεί σε εκατοντάδες άνθρωποι, και αποφάσισε να απαλλαγούμε από το πρόβλημα σε έναν αντισυμβατικό τρόπο.

Για παράδειγμα, για αποκατάσταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα σπιτικά φάρμακα:

  • Μουστάρδα και το μέλι μάσκα, η οποία επιταχύνει την ανάπτυξη της κοτσίδες. Αποτελείται από ένα ζευγάρι κουταλιές της σούπας λιωμένο μέλι 2 κ. γλυκού μουστάρδα σε σκόνη. Το μείγμα μας να τρίβονται στις ρίζες των μαλλιών παραμένει στο κεφάλι για 20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό που θερμαίνεται;
  • Τσουκνίδα λοσιόν που παρασκευάζονται σύμφωνα με την ίδια αρχή: ένα ποτήρι ζεστό νερό γεμάτο με 50 γρ φύλλα της τσουκνίδας, όλα εγχύεται για τρεις ώρες σε μια σειρά. Οι τεταμένες υγρό θα πρέπει να ξεπλύνετε τα σκέλη μετά από κάθε πλύσιμο που θα τονώσει την ανάπτυξή τους.

Μια καλή συμβουλή

Έκανα την ερώτηση, και αν είναι δυνατόν να επαναφέρετε τα μαλλιά μετά από μια ολική απώλεια, επιλέγοντας για τον εαυτό του το δρόμο για να λύσει το πρόβλημα, να εξετάσει τα ακόλουθα σημεία:

  • Όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί, είτε είναι ειδικά σχεδιασμένο για άντρες ή μόνο για γυναίκες, τις ανάγκες για να είναι ολοκληρωμένη. Αυτό σημαίνει ότι το ακριβό σαμπουάν ή το σαλόνι θεραπείας δεν θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα εξακολουθούν να είναι ελάχιστα, και η εσωτερική ή εξωτερική παράγοντας της φαλάκρας δεν θεραπευτεί;
  • Μην περιμένετε ότι θα πετύχει να αποκαταστήσει την παλιά της αίγλη από τα μαλλιά του για ένα μήνα ή δύο. Ο αγώνας μπορεί να διαρκέσει έξι μήνες, ίσως ένας χρόνος;
  • Παρά την επιλεγμένη τεχνική, ποτέ δεν σταματήσει να ψάχνει για νέους τρόπους για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο κεφάλι σας, και μην αμελήσετε στοιχειώδεις κανόνες καθημερινή φροντίδα από τα υπόλοιπα σκέλη της τρίχας.
όμορφα μαλλιά

Φαλάκρα φοβίζει τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την συμπεριφορά, η θέα των γύρω, το χαρακτήρα και την αυτοεκτίμηση. Επειδή αυτή η θεραπεία είναι το έργο της πρώτης σημασίας, το μυαλό σας, είναι εφικτό και πολύ πραγματικό.

14.11.2018