Μάσκες για την αποκατάσταση τρίχας: η θεραπεία του μπούκλες από τις δημοφιλείς μεθόδους στο σπίτι

Όμορφα, υγιή και μεταξένια μαλλιά είναι το όνειρο πολλών. Όχι μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες. Αλλά για να αναπτυχθεί ένα όμορφα μαλλιά δεν είναι όλα, επειδή η τρίχα είναι κατεστραμμένα, με αποτέλεσμα να γίνονται εύθραυστα και χάνουν την φυσική τους ομορφιά. Γιατί συμβαίνει αυτό και υπάρχει δυνατότητα να καθορίσει τη θέση;

αποκατάσταση τρίχας

Αιτίες βλάβης των μαλλιών

Αιτίες βλάβης των μαλλιών είναι πραγματικά πάρα πολλά και να τα μετρήσω όλα είναι αδύνατη. Τώρα θα αναφέρουμε τις πιο συχνές αιτίες βλάβης των μαλλιών και τρόπους για την αντιμετώπισή τους. Είναι μόνο με την εξάλειψη της αιτίας που μπορεί να κινηθεί από το "νεκρό σημείο".

Έτσι, η κύρια αιτία βλάβης των μαλλιών – ακατάλληλη φροντίδα. Πολύ συχνά ασυνείδητα να βλάψουν τα μαλλιά μας. Επιδιώκουμε καινοτομίες, που μας λένε στην τηλεόραση, δεν σκέφτομαι το γεγονός ότι η συχνή αλλαγή των καλλυντικών εισάγει τα μαλλιά σε μια αγχωτική κατάσταση, στην οποία αρχίζουν να καταστραφεί.

Το λούσιμο είναι μια άλλη διαδικασία στην οποία έχουμε και πάλι ισχύουν οι ίδιοι για να τα κάστρα τους βλάψει. Πολλοί από εμάς αγαπούν να λάβει ένα ζεστό μπάνιο ή ντους με ζεστό νερό, δεν σκέφτομαι το γεγονός ότι η υψηλή θερμοκρασία του νερού καταστρέφει την δομή της τρίχας, ως αποτέλεσμα, θα αρχίσουν να καταρρεύσει.

Επίσης, συχνά η χρήση σεσουάρ για στέγνωμα και styling μαλλιών, σίδερα μαλλιών και άλλες μικρές συσκευές, η οποία υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία των μαλλιών, αλλά επίσης επηρεάζει αρνητικά την κατάστασή τους.

Βαφή μαλλιών και περμανάντ είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες της βλάβης στα μαλλιά, και σε αυτή την περίπτωση, εμείς οι ίδιοι ευθύνονται για αυτό, επειδή μπορείτε πάντα να θέλετε να κοιτάξετε το "100%", που κυνηγούν μόδας.

Μια μη ισορροπημένη διατροφή οδηγεί σε έλλειψη θρεπτικών ουσιών στο σώμα, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την κατάσταση των μαλλιών και την ανάπτυξη τους. Να τους σταματήσουν τη ροή των θρεπτικών συστατικών, και αυτό είναι καταστροφικό για μπούκλες.

Επιπλέον, επιβλαβείς συνήθειες (κατάχρηση αλκοόλ και καπνού) που εξαρτώνται περισσότερο από το 50% του πληθυσμού του πλανήτη μας, επίσης, να οδηγήσει σε βλάβη μαλλιά και την πρώτη απεργία είναι απεργία από τα μέσα – για τα θυλάκια τρίχας. Ως αποτέλεσμα, η τρίχα αρχίζει να αυξάνεται διεφθαρμένη.

Πώς να αποτρέψει τα μαλλιά ζημιά; Ναι, όλα είναι πολύ απλή! Θα πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας με τη σωστή θερμοκρασία του νερού είναι 36 – 37C. Πρέπει να βρείτε ένα σαμπουάν που ταιριάζει τον τύπο των μαλλιών σας. είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιήσετε κρέμες και μάσκες για μαλλιά που θα θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά από το εσωτερικό της, και από την κορυφή για να δημιουργήσετε ένα αόρατο φιλμ, που παρέχει την πρόσθετη προστασία από τους εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες.

Πολύ σημαντική είναι η απόρριψη από τις κακές συνήθειες και να αλλάξετε τη διατροφή πρέπει να είναι ισορροπημένη, θα πρέπει να υπερισχύει ωμά λαχανικά και φρούτα, καθώς και σχεδόν καθόλου τηγανητά και τα αλμυρά γεύματα. Έτσι, θα σας βοηθήσει να ανακτήσει όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και σε όλο το σώμα.

μάσκα

Μάσκες για ταλαιπωρημένα μαλλιά σπιτικό

Παρακάτω θα σας παρέχουν με τις πιο αποτελεσματικές μάσκες για την αποκατάσταση τρίχας. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να γνωρίζετε τι να κάνετε σε τακτική βάση. Το διάστημα μεταξύ τους πρέπει να είναι ελάχιστη – 2 – 3 ημέρες. Θα πρέπει να κάνετε την μάσκα πριν από κάθε πλύσιμο.

Θα πρέπει, επίσης, να καταλάβουμε ότι για να προετοιμάσει τη μάσκα για εντατική επανόρθωση των μαλλιών, θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο φρέσκα υλικά. Κατάστημα μάσκα στο ψυγείο για 1 ώρα. Μετά τη χρήση. Αυτό δεν θα βλάψει τα μαλλιά σας, αλλά κανένα νόημα από αυτό δεν θα είναι, επειδή κατά το διάστημα αυτό θα εξατμιστεί όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Μετά απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας, σημαίνει δημιουργία συνθηκών που θυμίζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Που είναι, να θέσει στο κεφάλι με ένα ντους καπ και το τυλίγουμε με μια πετσέτα. Αν οι σκούφοι που έχετε στο χέρι δεν βρεθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική σακούλα ή μεμβράνη.

Συνταγή Νο 1. Μάσκα για μαλλιά με λάδι καρύδας.

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα λίγα έλαια που μπορούν να διεισδύσουν βαθιά μέσα στην τρίχα. Χάρη σε αυτή την αποκατάσταση έρχεται από μέσα. Επίσης, το λάδι βοηθά να κρατήσει απαραίτητη για υγιή μαλλιά, την υγρασία. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο τρίχας. Κοσμετολόγους είναι ιδιαίτερα συνιστάται οι μάσκες για το ξηρό, αφυδατωμένο, θαμπό, τα αποδυναμωμένα μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζεται το βράδυ και το πρωί πλύντε απαλά με τρεχούμενο νερό. Το λάδι καρύδας επιλέξετε ψυχρής έκθλιψης. Αυτό το εργαλείο διατηρεί όλες τις θρεπτικές ουσίες.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του πετρελαίου είναι στον τρόπο παραγωγής. Η καρύδα πολτό περνά μέσα από μια βίδα τύπου σε ειδικά εξοπλισμένη αίθουσα, σύμφωνα με τα καθεστώτα της θερμοκρασίας. Δεν χρησιμοποιεί διαλύτες ή άλλα μέσα, και ως εκ τούτου αποτυγχάνει να διατηρήσει το μέγιστο ποσό των θρεπτικών συστατικών και φυσικό άρωμα καρύδας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το λάδι καρύδας σε 20 βαθμούς γίνεται στερεό. Για να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας, είναι απαραίτητο να θερμάνει τα πιάτα με βούτυρο ή ζεστό στα χέρια μου.

Συνταγή Νο 2

Όταν πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, θα βοηθήσει το λάδι μάσκα με βάση τον κάστορα και κολλιτσίδα έλαια. Για να την προετοιμάσει, θα πρέπει τα δύο αυτά λάδια σε ίσες ποσότητες που αναμιγνύονται σε ένα δοχείο και ήπια θερμότητα σε ένα λουτρό νερού ή χρησιμοποιώντας ένα φούρνο μικροκυμάτων. Με την μάσκα μπορείτε να προσθέσετε και άλλα αιθέρια έλαια, αν έχετε οποιαδήποτε.

Μόλις το μείγμα πετρελαίου προθερμαίνεται, είναι απαραίτητο να προσθέσετε το χυμό σημύδας ή φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού (1 κουταλάκι του γλυκού). Απλώστε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά, που διανέμει ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της.

Συνταγή Νο 3 μάσκα, για την αποκατάσταση των μαλλιών στο σπίτι

Μάσκα για γρήγορη αποκατάσταση τρίχας που παρασκευάζεται ως εξής: whip ένα ωμό κοτόπουλο κρόκο αυγού και ανακατεύουμε με 1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο. Αν τα μακριά μαλλιά, το ποσό των συστατικών μπορεί να αυξηθεί αρκετές φορές. Η μάσκα εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά, να ξεπλυθεί μετά από 4 με 5 ώρες ένα σαμπουάν από το "φυσικό φαρμακείο".

Συνταγή Νο 4

Αυτή η μάσκα βαθιάς αποκατάστασης τρίχας είναι "αρωματικά", αλλά η πιο αποτελεσματική. Για να προετοιμάσει το μόνο που χρειάζεται το σκόρδο για να κάνει μια πάστα.

Σκόρδο πάστα εφαρμόζεται στα μαλλιά και κράτησε για περίπου δύο ώρες. Αφού ξεπλυθεί, ως συνήθως. Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή η μάσκα έχει μια δυσάρεστη γεύση, έτσι είναι καλύτερο να το κάνεις σε εκείνες τις ημέρες, όταν είστε στο σπίτι.

Συνταγή για μάσκα μαλλιών για №5

Πολύ καλό εργαλείο είναι αυτή η μάσκα για την αποκατάσταση της δομής της τρίχας. Για να το ετοιμάσετε θα χρειαστείτε μόνο ένα ψίχουλο ψωμιού σίκαλης πρέπει να μουλιάσει σε νερό ή γάλα. Το μείγμα θα πρέπει να μοιάζει με μια πάστα, η οποία στη συνέχεια θα πρέπει να εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά για 10 – 15 λεπτά. Όταν το πλύσιμο, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν και άλλα καλλυντικά προϊόντα δεν συνιστάται. Είναι καλό, αν με το πλύσιμο πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα αφέψημα από φύλλα σημύδας.

Συνταγή Νο 6

Αναγεννητικές ιδιότητες διαθέτουν και τα γαλακτοκομικά προϊόντα (κεφίρ, πηγμένο γάλα, το γιαούρτι, και άλλα). Εφαρμόζεται το βράδυ, τη διανομή σε όλο το μήκος της τρίχας, και να πάει για ύπνο. Και το πρωί ξεπλύνετε τη μάσκα με τα μαλλιά σας, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

24.08.2018