Συμβουλές από ειδικούς για την περιποίηση των μαλλιών

Τα όμορφα μαλλιά είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εικόνας. Ωστόσο, για να το στυλ των μαλλιών σας, αν είναι αδύναμοι ή στερείται, σχεδόν αδύνατο. Να σκέλη ήταν υγιή, λεία και ευκολοχτένιστα, θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες της επαγγελματικής φροντίδας και χρήσης ειδικών εργαλείων.

όμορφα μαλλιά

Σε αντίθεση με τη μαζική αγορά

Η σύγχρονη αγορά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των καλλυντικών περιποίησης για τα μαλλιά. Είναι όλα τα είδη των σαμπουάν, κρέμες, μαλακτικά, σπρέι, μάσκες και πολλά άλλα. Όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο εργαλείο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε το σκοπό της χρήσης του.

Τα συνηθισμένα καλλυντικά για ένα ευρύ φάσμα των καταναλωτών επικεντρώθηκε στο να καθαρίσει από τη βρωμιά και την επιφάνεια φροντίδα, και χωρίζεται σε διάφορους τύπους ανάλογα με τον τύπο του τριχωτού της κεφαλής. Υπάρχουν τέτοια μέσα, το οποίο ενδείκνυται για χρήση μετά από χρώση, την ξηρότητα και το σπάσιμο. Ωστόσο, η χρήση των προϊόντων της μαζικής αγοράς δεν έχει καμία επίδραση λαμπερά και μεταξένια μαλλιά αν το μόνο που δεν έχουν αυτές τις ιδιότητες από τη φύση.

Επαγγελματικά προϊόντα είναι διαφορετική από την κανονική υψηλότερη συγκέντρωση των δραστικών συστατικών και την καλύτερη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, σύμφωνα με την οποία μετά την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού αποτέλεσμα. Η διαφορά έγκειται στη μεγαλύτερη εξειδίκευση των επαγγελματικών καλλυντικών.

Διαφορετικά σκευάσματα μπορεί να επηρεάσει το πάχος, Λάμψη, απαλότητα, τη γήρανση των μαλλιών, για να ενυδατώσει και να θρέψει τους. Συχνά, το κύριο καθήκον της επαγγελματικής νοσηλευτικής, είναι η διατήρηση και αποκατάσταση του χρώματος για ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά τη βαφή ή τον τονισμό.

Η ποιότητα των καλλυντικών έχει τη δική του ιδιαίτερη χρήση. Να ήταν το πιο αποτελεσματικό και κατάλληλο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κομμωτή. Ο ειδικός θα σας συμβουλέψει τι φάσμα της φροντίδας είναι καλύτερα να επιλέξετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Κυρίως ταμεία, δεν συνιστάται να την εφαρμόσετε στα μαλλιά σας κάθε μέρα, επειδή είναι το βάρος τους.

Πλεονεκτήματα των επαγγελματικών καλλυντικών:

φροντίδα πριν και μετά
 • καθώς η βιομηχανία της ομορφιάς αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, οι κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας συνεχώς ενημερώνει και βελτιώνει τα καλλυντικά προϊόντα και να αναπτύξουν νέες και χρήσιμες συνθέσεις;
 • η παρουσία στη σύνθεση των καλλυντικών ποιότητα πλύσης βάση, θρεπτικά έλαια, πρωτεΐνες, συνένζυμο Q10, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αργινίνη, το κολλαγόνο και τα άλλα θρεπτικά συστατικά;
 • υψηλή αποδοτικότητα
 • την ικανότητα να επαναφέρουν τα μαλλιά στο σπίτι.
 • μετά χρησιμοποιώντας επαγγελματικά εργαλεία κλειδαριές φαίνονται πιο υγιή, λαμπερά και πιο πυκνό, είναι μαλακό στην αφή και τη διατήρηση της ελαστικότητας;
 • αποδοτικότητα (συνήθως ένα προϊόν μικρής ροής, και πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες).

Μειονεκτήματα:

 • το υψηλό κόστος?
 • την ανάγκη να αγοράσει ολόκληρο το πακέτο για να λάβετε τον κατασκευαστή αποτέλεσμα, από την αρχή της λειτουργίας της γραμμής είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ των συνδεδεμένων συστατικά και εκχυλίσματα φυτικά.
 • η δυσκολία των αγορών σε μικρές πόλεις, με την απουσία από την επαγγελματική καταστήματα?
 • δεν είναι μια οργανική ένωση, η παρουσία του θειικά άλατα, parabens και σιλικόνες;
 • μερικά από τα εργαλεία που αποσκοπούν στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων "διακοσμητικό" αποτέλεσμα, δηλαδή, που δεν σας βοηθούν να επιλύσετε το πρόβλημα, μόνο μάσκα.

Ενδείξεις για τη χρήση

Οι κατασκευαστές των επαγγελματικών καλλυντικών κάθε χρόνο κυκλοφορήσει μια νέα σειρά περιποίησης μαλλιών. Οι πόροι αυτοί μπορεί η χρήση του ιδιοκτήτη της τρίχας, πορώδες, έγχρωμο, κατσαρός, ξηρό, λεπτό, Ώριμοι, σκληρό, λείπει όγκος, κλπ.

Η σύνθεση της κάθε επαγγελματικά προϊόντα αναπτύσσονται αυστηρά υπό την λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτό, για αυτό το λόγο, μεταξύ υψηλής ποιότητας καλλυντικά για να γνωρίσετε τα μέσα "2-σε-1".

Για να επιλέξετε ένα επαγγελματικό δέρμα και το μακιγιάζ είναι η περίπτωση όταν τα μαλλιά είναι φυσικά υγιές, απαλό και πυκνό, όπως σέβεται το φράγμα των λιπιδίων του τριχωτού της κεφαλής. Τα προϊόντα της μαζικής αγοράς, αντίθετα, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να προκαλέσει ζημιά και να οδηγήσει σε προβλήματα όπως η πιτυρίδα, η ταχεία ρύπανση, η έλλειψη των φυσικών όγκος, κλπ.

Κανόνες για τη χρήση των επαγγελματικών εργαλείων

Σαμπουάν

επαγγελματική φροντίδα

Καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση των μαλλιών. Για να καταστεί αποτελεσματική και να μην κάνεις κακό, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές των επαγγελματιών:

 1. Για να πλύνετε το κεφάλι, είναι απαραίτητο όπως η ρύπανση. Μαλλιά γρήγορα γίνεται λιπαρό, και να τα πλύνετε καθημερινά ή κάθε 2 ημέρες, ενώ παχύ — κάθε 3-4. Όταν επιλέγετε ένα σαμπουάν με την ποιότητα μέρος από τον καθημερινό καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής δεν θα επιφέρει βλάβη.
 2. Το νερό για το πλύσιμο συνιστάται να βράσει ή φίλτρο, εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο σαμπουάν που εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες των σκληρών και χλωριωμένο νερό.
 3. Για το ξέπλυμα σαμπουάν που είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό, ζεστό μπορεί να τραυματίσει τρίχας και να υποκινήσει την αύξηση της παραγωγής των σμηγματογόνων εκκρίσεων. Για να φέρει φρέσκο αίμα και θρεπτικά συστατικά για το τριχωτό της κεφαλής θα πρέπει να ξεπλένονται με νερό αντίθεση θερμοκρασίες (ζεστό και δροσερό).
 4. Καλό είναι να καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής από τη βρωμιά και τα νεκρά σωματίδια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν δύο φορές. Πρώτη εφαρμογή και πλύνετε με στόχο την βαθιά καθαρίζοντας από ακαθαρσίες και το νεκρό δέρμα σωματίδια, και το δεύτερο, για βαθύτερη διείσδυση των ταμείων στα λέπια της τρίχας.

Βάλσαμα, κοντίσιονερ και μάσκες

Ο κύριος στόχος είναι να αποκαταστήσει τη δομή της τρίχας. Αυτά τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων βαμμένα, κατεστραμμένα, κ. λπ. Μετά την εφαρμογή του σκέλη γίνονται ευκολοχτένιστα, λεία και λαμπερά.

Εφαρμογή κανόνων: ό, τι είχε μάσκα, η επίδρασή της εξαρτάται από τη σωστή εφαρμογή. Οι κατασκευαστές προσδιορίζουν πάντα στην πίσω πλευρά του πακέτου συστάσεις για τη χρήση των πόρων. Πιο συχνά θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρά βρεγμένα μαλλιά, που διαδίδει σε όλο το μήκος. Το τριχωτό της κεφαλής είναι καλύτερα να μην αγγίξετε για να αποφευχθεί η στάθμιση των σκέλη. Ξεπλύνετε τη μάσκα μετά από 5-10 λεπτά με ζεστό νερό.

Θα πρέπει να εξετάσει τους κανόνες εφαρμογής του. Βάλσαμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά μετά το λούσιμο για να διευκολύνει το βούρτσισμα και τη διατήρηση της υγείας της τρίχας. Μια μικρή ποσότητα cura κεφαλαίων που ισχύουν για το σύνολο του μήκους των σκελών, από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Θα πρέπει να απαλά χτένα στο κεφάλι χτένα για καλύτερη κατανομή. Το εργαλείο κρατώντας το κεφάλι 1 έως 5 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μεταξύ των βάλσαμα υπάρχουν leave-in προϊόντα που θρέφουν τα μαλλιά όλη την ημέρα.

Κανόνες χρήσης των κλιματιστικών:

 1. Κλιματισμός, σε αντίθεση με βάλσαμα χρησιμοποιούνται για να προστατεύουν τα μαλλιά από εξωτερικές επιρροές. Είναι λιγότερο θρεπτικά συστατικά.
 2. Εφαρμόστε ένα καλλυντικό σημαίνει απαλά πλένονται σκέλη, χωρίς να αγγίξετε τις ρίζες, για να μην χάσει τον όγκο της.
 3. Για να πλύνει το κλιματιστικό πρέπει μετά από 1-2 λεπτά, ανάλογα με τις συστάσεις του κατασκευαστή.

Λάδια, σπρέι και οροί

Χρησιμοποιώντας έλαια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ολοκληρώσετε το στυλ και δίνουν στα μαλλιά επιπλέον φροντίδα και προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να εφαρμόσετε, απλά μόνο ένα μικρό ποσό θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος των μαλλιών, αν είναι πυκνό και παχύ, ιδιοκτήτες του ωραία μαλλιά θα πρέπει να αποφύγετε το λάδι στις ρίζες και το τριχωτό της κεφαλής.

Κανόνες εφαρμογής των ψεκασμών: ψεκασμών εξαρτάται από τον τύπο τους. Μέσα για τη δημιουργία όγκου εφαρμόζεται μόνο στην περιοχή της ρίζας, στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ. Atomizing spray συνιστάται σε απόσταση 15-20 cm από το κεφάλι του στο υγρό σκέλη. Μετά από αυτό τοποθετούνται στο στεγνωτήριο Σιδέρωμα.

Επανορθωτική ή προστατευτικό σπρέι θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό, υγρό τρίχας σε όλο το μήκος. Καλό θα είναι να κάνετε μασάζ στο δέρμα για καλύτερη δράση.

Σημαντικό! Σπρέι για Λάμψη και λείανση μπορεί να εφαρμοστεί σε ξηρές σκέλη. Το ποσό πρέπει να είναι μέτρια για να αποφευχθεί η συγκόλληση.

Κανόνες για τη χρήση του ορού: προκειμένου να χρησιμοποιήσετε σωστά τον ορό, θα πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τις συστάσεις του κατασκευαστή. Για παράδειγμα, ορό από το να πέσει έξω εφαρμόζεται σε όλο το μήκος και ρίζες, και μαστίγιο από όλα, μόνο στις άκρες. Επίσης διαφέρουν μέθοδος εφαρμογής: ο ορός μπορεί να εφαρμοστεί σε υγρά ή ξηρά, αλλά καθαρά μαλλιά.

Πριν από την εφαρμογή τα καλύτερα ελαφρώς ζεστό, terram στα χέρια του. Μετά την εφαρμογή, είναι σημαντικό να μονώσει το κεφάλι και να αντέχουν τον καθορισμένο στη συσκευασία χρόνο

Η φύσιγγα και υγρή κερατίνη

κερατίνη

Αμπούλες με στόχο την βαθιά αποκατάστασης τρίχας.

Αμπούλα θεραπείας για την τριχόπτωση και εύθραυστα μαλλιά απαιτεί μια υπεύθυνη προσέγγιση και την αυστηρή εφαρμογή των κανόνων χρήσης, όπως αυτό το φάρμακο.

Για να επιλέξετε ένα αποτελεσματικό εργαλείο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε πρώτα έναν τριχολόγος. Ο γιατρός θα καθορίσει την έκταση της βλάβης και την απώλεια τρίχας εξαρτάται από τη δοσολογία του θεραπευτικού φαρμάκου.

Εφαρμόστε φύσιγγα σύνθεση, συνιστάται να καθαρίσετε υγρά ή στεγνά μαλλιά, ανάλογα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Με την πάροδο του χρόνου, χρησιμοποιώντας ένα φιαλίδιο. Το περιεχόμενό του θα πρέπει να κατανέμονται ομοιόμορφα κατά μήκος των γραμμών του χωρίστρες και κινήσεις μασάζ τρίβονται στο τριχωτό της κεφαλής. Μην ξεπλένετε, η σύνθεση πρέπει να παραμείνει στο κεφάλι μέχρι την επόμενη πλύση. Η συχνότητα της χρήσης και εναλλαγή με άλλες αμπούλες (αν υπάρχουν) που ορίζεται από τον κατασκευαστή.

Κερατίνη αντίκτυπο στην αναγέννηση του τη δομή της τρίχας, δυναμώνει η πανθενόλη και το sunflower seed extract μαλακώνει την τρίχα και προσθέτει Λάμψη. Κανόνες εφαρμογής: συμπυκνωμένη κερατίνη πρέπει να χρησιμοποιήσετε σπάνια, 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με την κατάσταση της τρίχας. Δεν ζυγίζουν κάτω τα σκέλη, έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το μήκος των ριζών του καθαρά, νωπά μαλλιά, εστιάζοντας στις άκρες. Για να κρατήσει ένα τέτοιο εργαλείο για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο 15-20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε και χρησιμοποιήστε ένα conditioner.

Sarcina ταμεία

Κανόνες για τη χρήση από αφρός για τα μαλλιά: εφαρμόστε σε ελαφρώς υγρά καθαρά μαλλιά. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, το ποσό εργαλεία που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να μοιάζει με ένα μικρό αυγό (για συντομία) ή το μεγάλο Μήλο (για πολύ). Μετά την εφαρμογή του sarcina ξήρανση.

Κανόνες εφαρμογής των κεριών για το styling: κερί — ένα ισχυρό εργαλείο για την προσομοίωση. Το διανείμει ήπια. Λεπτό κοντό μαλλί απαιτεί αρκετά ένα κομμάτι των χρημάτων, παχύ και μακράς λίγο περισσότερο. Πριν από τη χρήση, ΤΡΊΨΤΕ το κερί στο χέρι για να το καταστήσει ευκολότερο να εφαρμοστεί. Τα μαλλιά πρέπει να είναι στεγνά ή ελαφρώς υγρό, ανάλογα με τις οδηγίες. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να ξεκινήσετε τη συσκευασία.

Οι συστάσεις των επαγγελματιών

συμβουλές για τη φροντίδα του

Για υγιή μαλλιά δεν είναι αρκετό απλώς για να εφαρμόσετε το επαγγελματικό μακιγιάζ. Φροντίδα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και, ως εκ τούτου, πρέπει να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες πτυχές:

 1. Τα τρόφιμα. Ισορροπημένα γεύματα που τρέφει ολόκληρο το σώμα και τα θρεπτικά συστατικά που έχουν μια θετική επίδραση στην υγεία του δέρματος, τα μαλλιά και τα νύχια από μέσα. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τα καρύδια, τα αβοκάντο, τα ψάρια και λαχανικά, δηλαδή τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και ωμέγα οξέα. Αν το φαγητό χρήσιμα συστατικά δεν είναι αρκετό, πρέπει επίσης να πιείτε ένα μάθημα βιταμινών, για παράδειγμα, Vitrum bjuti, Centrum, το πρόβλημα για τον Εμπειρογνώμονα.
 2. Τα πρόσθετα τροφίμων. Ευεργετική επίδραση στο σώμα σας θα έχουν μια υποδοχή μαγιά μπύρας. Στη σύνθεσή τους όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ουσίες που βοηθούν στην ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας και ορμόνες, καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες.
 3. Προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα μαλλιά θα πρέπει να προστατεύονται από την έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποιώντας προστατευτικό λάδι, το ιαματικό νερό και φορώντας ένα καπέλο. Ακουμπά στη θάλασσα, θα πρέπει να προστατεύσει από το θαλασσινό νερό: τα μαλλιά πρέπει να ξεπλένονται με καθαρό νερό και θρεπτικές μάσκες. Για να ελαχιστοποιηθούν οι αρνητικές επιπτώσεις των χαμηλών θερμοκρασιών το χειμώνα, είναι απαραίτητο να κρύψει τα μαλλιά στα ρούχα σε χιονισμένο ή βροχερός καιρός, η ενεργός χρήση της μάσκες και ορούς.
 4. Προσωπική υγιεινή. Καπέλα χειμώνα θα πρέπει να πλένονται μία φορά κάθε 2-3 εβδομάδες, επειδή συσσωρεύονται την έκκριση σμήγματος, το οποίο εκκρίνεται ενεργητικά σε κρύο καιρό. Χτένες είναι καλύτερα να επιλέξετε από φυσικά υλικά και πλύνετε με σαπούνι και νερό 1 φορά την εβδομάδα. Η μαξιλαροθήκη από το μαξιλάρι θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 3 ημέρες, δεδομένου ότι η κατατεθεί τα νεκρά σωματίδια και ακαθαρσίες, είναι επίσης σκόπιμο να μην αγγίξετε τις τούφες με τα χέρια σας και να μην εξαπατήσει σχετικά με τα δάχτυλά τους.
16.08.2018