Αποκατάσταση τρίχας γρήγορα: ταμεία παρασκευάζονται στο σπίτι

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης είναι γνωστό σε πολλούς άντρες. Συχνά η παθολογία προσπερνά σε νεαρή ηλικία (35 έτη), η οποία οδηγεί σε μια αρκετά έντονη ψυχολογική δυσφορία. Ωστόσο, για να ασχοληθεί με το πρόβλημα. Πώς να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια μέσα, να εξετάσει το υλικό που ακολουθεί.

Σημάδια των κατεστραμμένων μαλλιών για άνδρες

η αποκατάσταση της ανάπτυξης των μαλλιών

Απώλεια μαλλιών - είναι μια φυσική διαδικασία για κάθε άτομο. Συνήθως σε μια μέρα χάνουμε 50 έως 100 τρίχες που είναι ξεπερασμένη (3-4 χρόνια). Αν το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο, τότε το άτομο αρχίζει να οπτικά να παρατηρήσετε αυξημένη απώλεια μαλλιών. Και ο κύριος τον κώδωνα του κινδύνου σε αυτή την περίπτωση, οι άνδρες πρέπει να είναι σαφώς ορατές τρίχες στο μαξιλάρι μετά τον ύπνο ή στο γιακά μπλούζες/πουλόβερ. Τα κύρια σημεία της ένα κατεστραμμένο κεφάλι της τρίχας, επιπλέον, είναι:

  • Υπερβολική ξηρότητα και την ευθραυστότητα της τρίχας
  • Οι ισχυροί κλάδοι της πιτυρίδας;
  • Καίνε τα μαλλιά στον ήλιο είναι πολύ έντονη;
  • Το τμήμα της βλάστησης στις άκρες.

Οι λόγοι για αυτές τις αλλαγές στα μαλλιά, άνδρες μπορεί να είναι μια φυσική διαδικασία της γήρανσης (ηλικίας 50 ετών και άνω), καθώς και άλλους παράγοντες, σε ορμονική ανεπάρκεια, το στρες, η κληρονομικότητα, κ. λπ.

Σημαντικό: προτού καταφύγουν σε δραστικά ιατρικά μέτρα, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό-τριχολόγος, που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την αιτία της απώλειας των μαλλιών και να σας πω πώς να επαναφέρετε τα μαλλιά γρήγορα και επιδέξια.

Λαϊκές θεραπείες για την αποκατάσταση τρίχας

Επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, είναι δυνατόν, αν αρμοδίως για προσέγγιση για τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Χρησιμοποιώντας πολύπλοκες τεχνικές, μπορείτε να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο θύλακα προωθώντας έτσι την ανάπτυξη των μαλλιών. Μετά από 2-3 μήνες από την τακτική ειδική προσοχή τρίχας η τρίχα αρχίζει να αυξάνεται και πάλι. Σε Γενικές γραμμές, για να επαναφέρουν τα μαλλιά στο σπίτι πραγματοποιήθηκε αποτελεσματικά, θα πρέπει να ακολουθήσει τις συστάσεις κατά της χρήσης μάσκες προσώπου, τα ακόλουθα:

  • Κάθε πρωί και βράδυ πρέπει να γίνεται μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με κυκλικές κινήσεις των δακτύλων. Το μασάζ θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 5 λεπτά.
  • Τα μαλλιά πρέπει να πλένονται με την κανονικότητα που απαιτεί τον τύπο των μαλλιών σας. Λιπαρά μαλλιά πλύσιμο μέσα στην ημέρα, απαιτούν στεγνό καθάρισμα - κάθε 4 ημέρες. Κανονική - μπορεί να καθαρίζεται κάθε δύο ημέρες.
  • Δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών για ξηρά μαλλιά. Το αποξηράνει τους και η βλάστηση πέφτει πιο γρήγορα.
  • Πρέπει να φοράτε ένα καπέλο για την εποχή. Το περπάτημα χωρίς καπέλο σε ακραίες κρύο συμβάλλει ο μαρασμός της βλάστησης στο κεφάλι.
Λαϊκές θεραπείες για την αποκατάσταση τρίχας

Είναι σημαντικό να τρώτε σωστά. Για να επαναφέρετε γρήγορα τα μαλλιά για να συμπεριλάβετε στη διατροφή τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, σελήνιο και σίδηρο. Επίσης μια πολύ σημαντική βιταμίνη Β. μπορείτε ταυτόχρονα ποτό βιταμίνη συγκροτήματα.

Παρακάτω θα εξετάσουμε την πιο αποτελεσματική μάσκα και τα μέσα για την αποκατάσταση τρίχας, το σπίτι-made από θραύσματα υλικών.

Το νικοτινικό οξύ

Το νικοτινικό οξύ μπορούν να αγοραστούν στα φαρμακεία σε μορφή ελαίου λύση που περιέχονται σε φύσιγγες. Αυτό το εργαλείο είναι ενεργά την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων στην περιοχή της εφαρμογής, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος προς τα θυλάκια τρίχας. Το νικοτινικό οξύ εφαρμόζεται σε καθαρό τριχωτό της κεφαλής και λίγο σαν το τρίψιμο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάθε βράδυ μασάζ κεφαλής. Εργαλείο αφήστε το για 20 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνεται από το κεφάλι με ζεστό νερό με κανονική καλλυντικό σαμπουάν.

Τσίλι πιπέρι

Αυτή η συνταγή είναι δημοφιλής λόγω της κόκκινης πιπεριάς. Περιλαμβάνει ως συστατικό καψαϊκίνη. Η ουσία αυτή διεγείρει τις νευρικές απολήξεις όταν εφαρμόζεται το πιπέρι μείγμα στο δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μια ενεργή ροή του αίματος στις προβληματικές περιοχές του δέρματος χωρίς μαλλιά. Η τρίχα αρχίζει να αναπτύσσεται πιο ενεργά. Για να προετοιμάσει αυτή τη μάσκα, θα πρέπει το κόκκινο πιπέρι σε νιφάδες για το μίγμα με λίγο νερό και να χρησιμοποιήσετε το έτοιμο πηλού στο balding περιοχές του κεφαλιού. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 20-30 λεπτά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαμπουάν.

Σημαντικό: όταν είναι ισχυρό, το κάψιμο πρέπει το συντομότερο δυνατό για να ξεπλύνετε το εργαλείο και περισσότερο.

Λάδι περιποίησης ιπποφαές

Αν ένας άνθρωπος δεν ξέρει πώς να επαναφέρετε τα μαλλιά γρήγορα στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι περιποίησης ιπποφαές στην μείγμα με Dimexidum. Όπως γνωρίζετε, το ιπποφαές, θρέφει και αναπλάθει, και dimexide θα αυξήσει τη ροή του αίματος στο δέρμα του κεφαλιού. Το αποτέλεσμα θα επιτευχθεί από τις δύο πλευρές - ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών και την υγιεινή διατροφή από τη ρίζα. Για να προετοιμάσει τη μάσκα, ανακατέψτε το λάδι περιποίησης ιπποφαές (2 κουταλιές της σούπας) και dimexide (1 κουταλάκι του γλυκού). Έχει το προϊόν πρέπει να καλύπτουμε με μεμβράνη και σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Όλα αυτά φυλάσσονται στο κεφάλι για μια ώρα. Τότε πλύνετε τα μαλλιά. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1 μάσκα ανά εβδομάδα κατά τη διάρκεια του μήνα.

Λάδι περιποίησης ιπποφαές

Αλόη

Αν θέλετε να καταλάβετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, χρησιμοποιήστε το χυμό και πολτό αλόης. Αυτό το μοναδικό φυτό που έχει μια πολύ αξιόλογη σύνθεση, που βοηθά να ανακτήσει την πυκνότητα και fluffiness της τρίχας. Αρκετά 1-2 φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε συνθλίβονται σε χυλό τον πολτό αλόης για 30-40 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από 2-3 μήνες.

Αλάτι

Αυτή η μέθοδος αποκατάστασης η χαίτη είναι πολύ δημοφιλής. Εδώ το αλάτι μόλις το μίγμα με λίγο νερό για να κάνει ένα άλας πηλού. Εφαρμόζεται το πλυμένο δέρμα πολύ προσεκτικοί με απαλές κινήσεις μασάζ. Δεν πρέπει να ΤΡΊΒΕΤΕ το δέρμα του κεφαλιού, ώστε να μην της κάνει κακό. Η μάσκα θα πρέπει να αφαιρεθεί μετά από 40 λεπτά. Για να κάνει μια τέτοια διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα.

Αν κάποιος έχει προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα, για να χρησιμοποιήσετε ιωδιωμένο αλάτι απαγορεύεται.

Το πετρέλαιο

Ειδικά κολλιτσίδα και ο κάστορας αποτελεσματικά, εκτός αν ξέρεις πώς να αποκαταστήσει γρήγορα τα μαλλιά. Για να προετοιμάσει τη μάσκα, απλά αναμίξτε τα δύο έλαια σε ίσες αναλογίες και να χρησιμοποιηθεί ως μασάζ εργαλεία. Η μάσκα είναι αριστερά στο τριχωτό της κεφαλής για 30-45 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνεται.

Μουστάρδα

Μουστάρδα μάσκα είναι καλό για όλους τους τύπους μαλλιών και να προωθήσουν την ανάπτυξή τους. Εδώ θα πρέπει να ενεργήσει, κατ ' αναλογία με το κόκκινο πιπέρι. Απλά ανακατέψτε τα ξηρά μουστάρδα σε σκόνη με μια μικρή ποσότητα νερού για να σχηματίσουν ένα πηλού. Το τελικό μάσκα χρησιμοποιείται για την περιοχή της ρίζας της τρίχας. Μετά την εφαρμογή της λειτουργίας επιτρέπεται να σταθεί για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια να πλένονται αποτελεσματικά.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όλες οι λαϊκές θεραπείες για να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας, δεν δίνουν άμεσα αποτελέσματα. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εργαστούμε για τα μαλλιά μου τουλάχιστον ένα μήνα. Και παράλληλα, είναι σκόπιμο να πάρετε συμβουλές από ένα τριχολόγος - ειδικός στα μαλλιά.

11.08.2018