Οι καλύτεροι τρόποι και τα μέσα για την ταχεία αποκατάσταση τρίχας

Το χτένισμα κορίτσι μπορεί να πει για την στον κάτοχο τη πολύ, για το λόγο αυτό, εκπρόσωποι αδύναμο φύλο αναγκάζονται να καταφύγουν σε ποικίλες διαδικασίες. Έτσι, για παράδειγμα, οι περισσότερες γυναίκες βάφονται τα μαλλιά, χρησιμοποιούν Curling σίδερα, ισιωτικά και μια σειρά από άλλα συσκευασία μέσων και εργαλείων. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει το χτένισμα, απίστευτη θέα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι συγκεκριμένες δραστηριότητες αρνητικό τρόπο επηρεάζουν την κατάσταση της τρίχας. Σε σχέση με αυτό, πρέπει από καιρό σε καιρό να καταφύγουν σε επανορθωτική τα μέσα και τις διαδικασίες, για να διατηρήσετε την υγεία και την ελκυστική εμφάνιση μαλλιά.

Αναζωογονητικές θεραπείες salon για τα μαλλιά

αποκατάσταση-τρίχας

Θα πρέπει να ξεκινήσετε με το πώς να ανακτήσει τα καμένα ή κατεστραμμένα μαλλιά με τη βοήθεια των διαδικασιών κομμωτηρίου. Χάρη σε αυτό, ότι το πρόβλημα της αποκατάστασης υποσιτισμένα σκέλος – αυτό είναι αρκετά διαδεδομένο φαινόμενο, κομμωτήρια και σαλόνια ομορφιάς προσφέρουν μια σειρά από φροντίζουν και την τόνωση των δραστηριοτήτων. Τα στοιχεία διαδικασίες έχουν κοινή θεραπευτική και καλλυντική δράση, κορυφαίος όχι μόνο στην εξωτερική μετατροπή μπούκλες, αλλά και στην ανάκτησή τους. Γι ' αυτό παρακάτω εξετάζονται οι βασικές αναζωογονητικές δραστηριότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σαλόνι.

Κερατίνη αποκατάσταση τρίχας

Κερατίνη αποκατάσταση είναι μια διαδικασία που επιτρέπει να επιστρέψει μπούκλες πρώην ομορφιά, καθώς και την προστασία τους από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση ως εξής: πρώτα ο δάσκαλος προκαλεί ρευστή κερατίνη σε φρεσκολουσμένα μαλλιά, και στη συνέχεια εισάγει αναζωογονητική σύνθεση στην δομή της τρίχας δια μέσω της σιδέρωμα-διορθωτών.

Biolamination

Η εκδήλωση έχει έντονη καλλυντική επίδραση, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της μαλλιά σφραγισμένο στη σύνθεση. Η διαδικασία Biolamination αποτελείται από μια σειρά από εργαλεία που εφαρμόζονται εναλλάξ στην τρίχα ξεχωριστά. Πρώτα μπούκλες καλύπτονται από την καλλιέργεια συνθέσεις και, στη συνέχεια, ένα ιδιαίτερο προϊόν, που αποτελείται από κυτταρίνη, τι και χαρακτηρίζει Biolamination από το κλασικό film σκέλος.

Τζάμια

Η διαδικασία τζάμια τρίχας είναι αρκετά κοινή η εκδήλωση, η οποία συνιστάται από αυτά τα κορίτσια, των οποίων οι μπούκλες έχουν χάσει τη λάμψη και μεταξένια υφή. Περιγράφεται η διαδικασία είναι παρόμοια με πλαστικοποιημένο, ωστόσο, έχει διαφορετικό αποτέλεσμα, επειδή ο κύριος στόχος λούστρο – να δώσει σκέλη βαθιά σπορά. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για επεξεργασμένα μαλλιά εφαρμόζεται σε 20 λεπτά το γλάσο και στη συνέχεια να ξεπλυθεί, προς κώμη σου ..

Κούρεμα ζεστό ψαλίδι

Το ζεστό ψαλίδι – είναι ένα ειδικό εργαλείο που μοιάζει με το κλασικό ψαλίδι, ωστόσο, έχει υψηλή θερμοκρασία θέρμανσης. Κατά τη διάρκεια του κουρέματος master συστρέφει τα μαλλιά του πελάτη σε δέσμες, και στη συνέχεια ελαφρώς χνούδια τους μέσω της επιστροφής εγκεφαλικά επεισόδια. Βγήκε τους δεσμών μαστίγιο τρίχες λιώνουν, ότι έχει όχι μόνο αισθητικό, αλλά και το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Λείανση της τρίχας

Στίλβωσης είναι αρκετά απλή, αλλά πολύ αποτελεσματική διαδικασία, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε τα μαλλιά σας πιο λεία, διορθώνοντας τους διαχωρισμός. Πραγματοποιείται η εκδήλωση δια μέσω της κλασικής κουρευτική μηχανή, που ντύνεται ειδικό ακροφύσιο μοιάζει με το μανταλάκι. Η ουσία της στίλβωσης είναι ότι μαστίγιο άκρες όταν μελέτη σκέλος αποκοπούν, κάνοντας μπούκλες λείες, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν διαρκεί πολύ.

Collagenic αποκατάσταση

Collagenic αποκατάσταση – είναι μια σύγχρονη διαδικασία, που ήρθε για να αντικαταστήσει keratation. Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης έγκειται στο γεγονός ότι για την υλοποίηση της διαδικασίας δεν πρέπει να εκθέτετε τα μαλλιά από τη θερμική επεξεργασία, και μόνο να μεταχειριστεί σε διάφορα στάδια ειδική σύνθεση. Το κολλαγόνο, το οποίο είναι η βάση αυτά τα προϊόντα — φυσική πρωτεΐνη, το κύριο έργο του οποίου είναι η εξασφάλιση στα μαλλιά δύναμη και υγεία.

Μοριακή

Μοριακή αποκατάσταση, ή μοριακή λείανση είναι η διαδικασία, με στόχο την πλήρωση λέπια της τρίχας συνθετικό κερατίνη, που δίνει στα μαλλιά μια απίστευτη θέα. Η εκδήλωση υλοποιείται με την εφαρμογή των κεφαλαίων με τα μόρια της κερατίνης στα μαλλιά ισιωτικών και την κατάρτιση του προσωπικού στη δομή της τρίχας κάτω από την επίδραση του ανέμου στο 180 βαθμούς.

Lipid

Ουσιαστικά Lipid αποκατάσταση ανήκει στην κατηγορία των μοριακών διαδικασιών, ωστόσο, τα λιπίδια, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα της τρίχας, σε αντίθεση με κερατίνη έχουν πιο έντονη επίδραση και κρατούν το αποτέλεσμα 2 φορές περισσότερο. Παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιείται κατ ' αναλογία με τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω, για τη διεξαγωγή της απαιτείται συγκρότημα λιπιδίων μέσων και ανορθωτή.

Πώς να επισκευάσει τα μαλλιά μάσκες στο σπίτι

Πολύ συχνά, προκειμένου να επιστρέψει μπούκλες στη ζωή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από καλλυντικά, αναζωογονητικές θεραπείες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα αποτελεσματικά προϊόντα μπορούν εύκολα να μαγειρεύουν στο σπίτι. Μετά από μια αποτυχημένη βαφή μαλλιών που χρειάζονται βοήθεια, που μπορεί να υλοποιηθεί με την εφαρμογή μάσκες περιγράφονται παρακάτω.

Μηλόξυδο για την ομορφιά και τη λάμψη της τρίχας

Για την προετοιμασία της μάσκας πρέπει σε ένα δοχείο ανακατέψτε ένα κρόκο αυγού με ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη και το καστορέλαιο. Όλα τα εξαρτήματα είναι προσεκτικά αναμειγνύονται και, στη συνέχεια, εφαρμόζονται για μπούκλες για 40 λεπτά και μονωμένο. Μετά το χρόνο, σύνθεση απομακρύνεται με το πλύσιμο έξω μαλλιά με το σαμπουάν, μετά την οποία το αποτέλεσμα δεν θα περιμένει.

Πιπέρι βάμμα για την επιτάχυνση της ανάπτυξης

Για να μαγειρέψουν μια αποτελεσματική μάσκα για την αύξηση τρίχας χρειαστεί να αγοράσετε στο φαρμακείο ή να μαγειρέψετε μόνοι σας βάμμα από πιπέρι. Για να κάνει το προϊόν πρέπει να ρίχνουμε ένα πικάντικο τριμμένο πιπέρι μισό φλιτζάνι βότκα και το αφήνουμε για 3 εβδομάδες. Για τη δημιουργία της μάσκας θα πρέπει να πάρετε το βάμμα και το καστορέλαιο σε ίσες αναλογίες και να τρίβετε στις ρίζες των μαλλιών, ενυδατώνοντας ώρα, ξεπλύνετε με σαμπουάν.

Η ζελατίνη θα αποκαταστήσει τα μαλλιά μετά την ελάφρυνση

Ζελατίνη τέλεια μάσκα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση μπούκλες μετά τον αποχρωματισμό. Για την δημιουργία χρειαστεί ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας ζελατίνη με ζεστό νερό σε αναλογία 1:3. Τώρα το εμποτίζει ένα κουταλάκι του γλυκού κάθε έλαια για τα μαλλιά, στη συνέχεια, το προϊόν παρασκευάζεται 20 λεπτά και μετά διανέμεται σε όλο το μήκος μπούκλες. Στο κεφάλι διατηρείται η μάσκα δεν είναι πάνω από σαράντα λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Μάσκα με λάδι jojoba

Είναι άριστη αποκατάστασης εργαλείο που αποτελείται από μια σειρά από απλά υλικά. Πρέπει να τα συνδυάσει σε ίσες αναλογίες, παίρνοντας με ένα κουτάλι. Έτσι, στην ικανότητα αναμιγνύεται βάμμα πρόπολη, το μέλι, το λάδι jojoba και ένα κρόκο αυγού. Σύνθεση εφαρμόζεται στα μαλλιά και διατηρείται για μισή ώρα, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Μουστάρδα θα σταματήσει την τριχόπτωση

Για να τονώσει την αύξηση τρίχας και να τα επαναφέρετε με την επιστροφή στη ζωή, μπορείτε να κάνετε μια μάσκα από μουστάρδα. Για να δημιουργήσετε μέσα απαιτείται διαλύουμε τη μουστάρδα μαύρο τσάι σε μια κρεμώδη συνοχή. Στη συνέχεια, η σύνθεση προστίθεται κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και ασπράδι αυγού. Μάζα εφαρμόζεται σε όλο το μήκος των μαλλιών για μισή ώρα, μετά την οποία καταργείται με την εφαρμογή του σαμπουάν.

Μέσα από το τόξο

Για την προετοιμασία αποκατάσταση, επικουρική μάσκες πρέπει να σε ίσες αναλογίες ανακατεύουμε φρέσκο χυμό κρεμμύδι, το καρότο και λεμόνι, μετά την οποία εμπλουτίζουν σύνθεση repeynym και castor λάδι (ένα κουταλάκι του γλυκού το καθένα). Περαιτέρω μάζα μπαίνει κουταλάκι του γλυκού μαγιά και 2 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Το μίγμα παρασκευάζεται και εφαρμόστε στα μαλλιά σας για 30 λεπτά.

Γλυκερίνη για την ψαλίδα

Στην πρώτη θέση, δημιουργώντας αποκατάσταση μάσκα για στρωματοποίηση τις άκρες των μαλλιών, πρέπει να αναμειγνύεται και να προθερμάνει σε υδατόλουτρο 2 κουταλιές της σούπας κολλιτσίδα λάδι, ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι και ένα κρόκο αυγού. Το επόμενο και τελικό συστατικό θα γλυκερίνη σε όγκο κουταλάκι του γλυκού. Το προκύπτον προϊόν εφαρμόζεται στα μαλλιά και αφήνεται να ωριμάσει για 40 λεπτά.

Πετρελαίου για τις διασπασμένες, ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά

Όπως είναι γνωστό, ένα πολύτιμο θεραπεία και επανορθωτική δράση για τα μαλλιά έχουν διάφορα φυτικά έλαια. Αυτά τα στοιχεία είναι συχνά χορηγείται σε σύνθεση κάρρα σαμπουάν, μάσκες και άλλα φροντίζουν μέσων, που σας επιτρέπει να δώσει μπούκλες πυκνότητα, λάμψη και ελαστικότητα. Για το λόγο αυτό, παρακάτω παρουσιάζονται τα πιο δημοφιλή καλλυντικά έλαια για μαλλιά με την περιγραφή της εφαρμογής του καθενός από αυτούς.

το αποτέλεσμα Λινέλαιο

Λινέλαιο σε αισθητικά-θεραπευτικούς σκοπούς, χρησιμοποιείται με δύο τρόπους: ως μέσων για εφαρμογή σε κατεστραμμένα μαλλιά και ως συμπλήρωμα διατροφής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα ταιριάζει με τις προσδοκίες του, όταν αυτό, για να ενισχύσει τη δράση λινάρι, μπορεί ταυτόχρονα και να εφαρμόζεται στις άκρες των, και να πάρει στα τρόφιμα.

Καρύδας

Το συγκεκριμένο έλαιο χρησιμοποιείται συχνά ως συστατικό που συνοδεύει αναδημιουργεί και φροντίζουν μάσκες για τα μαλλιά, καθώς και στην καθαρή του μορφή. Στην πρώτη περίπτωση, η μάσκα με λάδι καρύδας διανέμεται σε όλο το μήκος της τρίχας, ενώ όσον αφορά το προϊόν σε καθαρή μορφή, τότε καλύτερα να διανείμει μόνο με οι συμβουλές ότι δεν θα είναι λιγότερο αποτελεσματικά.

Κολλιτσίδα

Κολλιτσίδα πετρέλαιο, όπως πιστεύουν οι ειδικοί, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται σε καθαρή μορφή ως μάσκα, η οποία εφαρμόζεται σε μπούκλες. Πρώτα το βούτυρο να ζεσταθεί σε υδατόλουτρο και στη συνέχεια να εφαρμοστεί σε σκέλη. Η κύρια προσοχή πρέπει να δοθεί στην τριχωτό της κεφαλής, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι καλύτερα διεγείρει την ανάπτυξη μαλλιά, γι ' αυτό είναι σημαντικό να τρίβετε το εργαλείο στις ρίζες των μαλλιών.

Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο, όπως και όλα τα άλλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή μορφή, αλλά είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές συνταγές μάσκες για την τροφή των μαλλιών. Για την παρασκευή των μέσων απαιτεί μια κουταλιά της σούπας καστορέλαιο ανακατεύουμε με το μέλι σε όγκο 30 γραμμάρια και κρόκο αυγού. Σύνθεση διατηρείται σε μαλλιά σου από 30 έως 120 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Το ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική, αλλά και στην κοσμετολογία του βρίσκεται εφαρμογή. Το χρησιμοποιούν για το σπίτι περιτυλίξεις σώματος και άλλες αναδημιουργεί τη δομή της τρίχας διαδικασίες. Με τον καλύτερο τρόπο αποκαλύπτεται η δράση του προϊόντος, όταν συνδυάζοντας με άλλα έλαια, όπως φύτρο σιταριού ή αμύγδαλα.

Argan

Το συγκεκριμένο έλαιο είναι ένα μοναδικό προϊόν, έτσι ώστε να το χρησιμοποιούν συχνά ως κύριο συστατικό της ισχύουσας μάσκες και βάλσαμα. Με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν επικοινωνεί με το βούτυρο, φουντούκι, ωστόσο, αρκετά ευρέως χρησιμοποιείται σε καθαρή μορφή, προκαλώντας σε καθαρά μαλλιά σαν μάσκα, και ως προστατευτική και θρεπτική θεραπεία.

Θάλασσα buckthorn

Παρά το γεγονός ότι το λάδι περιποίησης ιπποφαές είναι πλούσιο χρήσιμο για τα μαλλιά ουσίες και βιταμίνες, το πιο συχνά χορηγείται με ένεση σε σύνθεση μάσκες, χωρίς τη χρήση σε καθαρή μορφή. Το πιο δημοφιλές μέσο για την βάση είναι μια μάσκα που περιλαμβάνει στην σύνθεση κουταλιά της σούπας λάδι περιποίησης ιπποφαές, τον κρόκο του αυγού και το φαρμακείο φάρμακο tritizanol σε ποσότητα 10 γραμμάρια. Μια δυνατότητα που περιγράφεται μάζα εφαρμόζεται στα μαλλιά δια μέσω της οδοντόβουρτσα και αφήνεται να ωριμάσει για 40 λεπτά.

Αμύγδαλο

Αμύγδαλο πυκνό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο για την περιποίηση των μαλλιών, για το λόγο αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται σε καθαρή μορφή. Όταν το κάνετε αυτό, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα εφαρμογή – συγκεκριμένη πετρέλαιο εφαρμόζεται στις άκρες των μπούκλες, καθώς και τρίβεται στις ρίζες των μαλλιών. Ακριβώς περιγράφεται ο τρόπος εφαρμογής προϊόντος θα είναι τόσο αποτελεσματικό.

Κάρρα μέσο για τη θεραπεία και την ενίσχυση της τρίχας

Μέχρι σήμερα υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, που προορίζονται για την αποκατάσταση και τη φροντίδα για τα μαλλιά όλων των τύπων. Για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το προϊόν, δίνοντας προσοχή σε χαρακτηριστικά του δράση και τη σύνθεση. Ακολουθεί μια λίστα με κάρρα φαρμάκων διαφορετικές ομάδες με παραδείγματα, που θα απλοποιήσει την επιλογή των αναγκαίων μέσων.

Vibes για τα μαλλιά

Vibes είναι μια ομάδα αναδημιουργεί τα μαλλιά μέσων, που παρέχουν ένα διπλό αποτέλεσμα: κόλλα στρωματοποίηση και κατεστραμμένα μαλλιά από το εσωτερικό και καλύπτουν τους έξω, που προστατεύει από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Πιο συχνά, τα κεφάλαια που παρουσιάζονται σε μορφή τζελ.

Ορού για την ανάπτυξη

Ο ορός είναι ένα ιδιαίτερο μέσο καλλωπισμού, σχεδιασμένο για γρήγορη, express αποκατάστασης τρίχας. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ομάδας φαρμάκων έγκειται στη σύνδεση σε ένα μπουκάλι αμέσως τα τρία εργαλεία: μάσκες, βάλσαμου και μους για τα μαλλιά. Συχνά περιέχει σε μεγάλες ποσότητες, τα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και άλλα ozdoravlivayuschim συνθέσεις.

Onion σαμπουάν

Σειρά κρεμμύδι σαμπουάν έχει γίνει ένα δημοφιλές εργαλείο για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, και ακόμη και την τοπική αλωπεκία. Όπως αποκαλύφθηκε, κρεμμύδι εκχύλισμα όχι μόνο διεγείρει το θύλακα της τρίχας, κάνοντάς τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα και καλύτερα, αλλά και να επαναφέρει τους κατεστραμμένη δομή

Λοσιόν για να επιταχύνει την αύξηση τρίχας

Λοσιόν είναι τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα για την καλλυντική τύπου, που στοχεύουν στη διέγερση της ανάπτυξης των μαλλιών, αποκατάσταση της κατεστραμμένης δομών, καθώς και προσεκτικοί φροντίδα προβληματικά μπούκλες, για παράδειγμα, μετά από χρώση.

Υγρό μετάξι

Υγρό μετάξι είναι μια ομάδα ειδικών εργαλείων, που αποκαθιστούν τη δομή της τρίχας σε μοριακό επίπεδο, που επηρεάζουν όλες τις δομές. Παρόμοια προϊόντα είναι πιο συχνά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα φάρμακα της σειράς για την υλοποίηση μέγιστο αποτέλεσμα και να μπούκλες απαλότητα.

Ρευστή κερατίνη

Ρευστή κερατίνη είναι το βασικό εργαλείο για τη διαδικασία κερατίνη αποκατάστασης μπούκλες. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν μια έντονη επανορθωτική δράση, επιτρέποντάς σας να επανέλθει στο φυσιολογικό κατεστραμμένα μαλλιά, δίνοντας τους την εξαιρετική θέα.

09.08.2018