Κερατίνη θεραπεία μαλλιών: χαρακτηριστικά της διαδικασίας

Ακαθάριστο επίδραση μεθόδους: λεύκανση, βαφή χημικές ουσίες, styling μαλλιών με ζεστό εργαλεία (πιστολάκι, σίδερο ρούχων, στεγνωτήριο) να χαλάσει τα μαλλιά, να προκαλέσει θραύση, ξηρότητα, απώλεια μαλλιών. Απαιτείται η ανάκτηση και ένας από τους τρόπους - κερατίνη αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία στη σύνθεση με το κύριο συστατικό της κερατίνης.

Βασικές πληροφορίες

keratin hair restoration

Είναι η κερατίνη καλύπτει τα σκέλη με ένα προστατευτικό φιλμ. Και με φορμαλδεΰδη, η οποία αρχίζει να σταθεί κατά τη θέρμανση του σύνθεση σε υψηλή θερμοκρασία, δεν είναι μια βαθιά διείσδυση των συστατικών στην δομή της τρίχας. Θρέφει και θεραπεύει τους αρρώστους σκέλη, αφαιρώντας την ψαλίδα.

Σημείωση! Η φορμαλδεΰδη είναι τοξική. Συγκέντρωση στη σύνθεση δεν πρέπει να υπερβαίνει κατά περισσότερο από 2%. Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε το αντίθετο αποτέλεσμα μετά τη σφράγιση κερατίνη: απώλεια μαλλιών, η θραύση των κλώνων.

Κρατώντας την κερατίνη περιποιήσεις στο σαλόνι συνθηκών δυνατή με δύο τρόπους:

 • Βραζιλίας κερατίνη, η οποία είναι πιο ανθεκτικά λόγω της φορμαλδεΰδης στην σύνθεση.
 • Αμερικής, η οποία είναι πιο ήπια, διότι δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά. Αν και το σημαντικό μειονέκτημα είναι η αστάθεια της διαδικασίας. Μετά από 2-3 μήνες θα απαιτήσει την επανάληψη της χειραγώγησης.

Τι πρέπει να επιλέξετε εξαρτάται από εσάς, αλλά προσπαθήστε να αρχίσετε να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο δάσκαλο.

Ενδείξεις για

Κερατίνη θεραπεία για τα μαλλιά, τι είναι; Αυτή είναι μια αρκετά ασφαλής μέθοδος που δεν απαιτεί πρόσθετα χειραγώγησης. Τα πλεονεκτήματα των επιπτώσεων της κερατίνης κλειδαριές είναι προφανές:

 • Για να εξαλείψει εντελώς την ψαλίδα, απολέπιση και ξεθωριασμένα άκρες των μαλλιών σας.
 • Η ταχεία διείσδυση της φορμαλδεΰδης στο εσωτερικό του στελέχους της τρίχας που οδηγεί σε μια σημαντική πυκνότητα και την ελαστικότητα.
 • Εύκολο το χτένισμα των μαλλιών.
 • Δεν υπάρχουν τροποποιήσεις στη δομή.
 • Εξαιρετική η ανάκτηση της σκέλη μετά από τη λεύκανση, την περμανάντ.
 • Ο κορεσμός της κάθε τρίχες με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά.
 • Λάμψη, την υγρασία, την απαλότητα, την ελαστικότητα και απαλότητα για να σκέλη.
 • Η εξάλειψη του υπερβολικού fluffiness.
 • Η δημιουργία ενός προστατευτικού φιλμ στις κλειδαριές μπορεί να προστατεύσει από την αρνητική επιρροή από το εξωτερικό.
 • Η διαδικασία στο σπίτι, αν ξέρεις το σύνολο της διαδικασίας. Κερατίνη θεραπεία μαλλιών στο σπίτι περιουσιακό στοιχείο δεν είναι ένα σαλόνι. Θα πρέπει να επιλέξετε κάτι για προσωπική χρήση.
 • Το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι και τρεις μήνες από την κόλληση ψαλίδα.
 • Η δυνατότητα χρήσης μαλλιών, σίδερο, σίδερο 2-3 ημέρες μετά τη διαδικασία.

Κερατίνη αποκατάσταση είναι μια διαδικασία επεξεργασίας, που προωθεί satiety και που η διατροφή έχει εξαντληθεί, άψυχο σκέλη. Γεμίζει σχεδόν όλα τα οικόπεδα και αλισίβα για τα κατεστραμμένα μαλλιά, και όλα αυτά χάρη στο φυσικό πρωτεΐνες στη σύνθεση. Το αποτέλεσμα - μια υγιή και όμορφη εμφάνιση των μαλλιών.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να παραμελούν τις δοσολογίες όταν χρησιμοποιούν φορμαλδεΰδη. Λειαντικά σωματίδια μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στα μαλλιά είναι η προβλεπόμενη χρήση μετά την σφράγιση. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διφορούμενη: αφενός, την προστασία σκέλη από την αρνητική εξωτερική επίδραση, ανεξάρτητα από το χρώμα, την υφή και την κατάσταση, να αυξήσει την ευαισθησία των μαλλιών τάση για την απώλεια τρίχας.

Ενδείξεις για

Κερατίνη θεραπεία μαλλιών: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Μάσκα κερατίνης περιλαμβάνει την εφαρμογή της σύστασης για τα μαλλιά, το οποίο δεν συνιστάται να ξεπλύνετε μετά από τη διαδικασία για αρκετές ώρες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος του βάρους των σκελών, και, συνεπώς, αύξηση κινδύνου:

 • θραύση;
 • απώλεια;
 • η εμφάνιση της λιπαρότητας και την ταχεία μόλυνση λόγω εντατικής επιλογή του υποδόριου λίπους.

Κερατίνη αποκατάστασης - αρκετά ακριβό σαλόνι θεραπεία, και αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την πιο υγιή μαλλιά μετά από τη διαδικασία και την εξάλειψη της ψαλίδας.

Τι θα μπορούσε να είναι το κακό;

Η φορμαλδεΰδη είναι το ισχυρότερο δηλητήριο για τον άνθρωπο. Η υπερβολική συγκέντρωση μπορεί να προκαλέσει καρκίνο σε περίπτωση επαφής με το δέρμα κεφάλια. Φυσικά, αφού είναι απίθανο να οδηγήσει σε αξιοσημείωτες παρενέργειες, αλλά να εμπλακούν σε συχνή χρήση των συνθέσεων των λειαντικά σωματίδια είναι αδύνατον. Μπορεί να εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες:

 • η ευθραυστότητα, την ευθραυστότητα, την αραίωση, την απώλεια τρίχας;
 • αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα.

Προκειμένου να μην βλάψει τα σκέλη, συμβουλεύει στο τέλος της διαδικασίας να χρησιμοποιείτε ειδικά σαμπουάν και ήπια καλλυντικά προϊόντα για να προστατεύσει τα μαλλιά. Είναι καλύτερα αν δεν το περιλαμβάνουν στη σύνθεση οποιαδήποτε λειαντικά στοιχεία. Για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας μετά από την επαναφορά βοηθήσει λαϊκή βότανα (χαμομήλι), με τη μορφή εγχύσεις.

Προσοχή! Η διαδικασία δεν έχει συγκεκριμένες αντενδείξεις, αλλά αυτό δεν συνιστάται η:

 • κορίτσια μέχρι 13 ετών *
 • με ατομική δυσανεξία των ενεργών συστατικών *
 • έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες *
 • η παρουσία των ρωγμών, έλκη, βλάβες στο τριχωτό της κεφαλής στην ενεργοποίηση στάδιο.
Πώς είναι η διαδικασία στο σαλόνι

Το κύριο πράγμα είναι να ακολουθήστε το εγχειρίδιο χρήστη εάν η υπερβολική ευθραυστότητα, την ευθραυστότητα, κύματα και ανυπακοή σκέλη. Δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε συχνά ζεστό στεγνωτήρια και σίδερο.

Πώς είναι η διαδικασία στο σαλόνι;

Πολλοί έχουν ακούσει το όνομά του, όπως κερατίνη θεραπεία για τα μαλλιά. Πως είναι η διαδικασία; Καμπίνα χειρισμούς τελευταία 2-3 ώρες. Ο δάσκαλος εκτελεί βαθύ καθαρισμό της τρίχας από ακαθαρσίες, τότε:

 • στέγνωμα Μαλλιών;
 • η εφαρμογή της κερατίνης μέρος της εσοχή 1-2 cm από τις ρίζες;
 • κατανομή της σύνθεσης σε όλο το μήκος των σκελών;
 • μια διεξοδική επεξεργασία των μαλλιών;
 • καλύπτοντας ταινία;
 • η θεραπεία με καυτό σίδερο.

Προσοχή! Το μαξιλάρι χρησιμοποιείται μόνο όταν μια ισχυρή αδυναμία και το σπάσιμο της τρίχας. Αν τα μαλλιά σας είναι φυσιολογικό, αρκετό χρόνο αναμονής, μετά την εφαρμογή του μάσκα, προκειμένου να εδραιωθεί η σύνθεση της τρίχας. Επόμενο, το προηγούμενο υποβάλλονται σε επεξεργασία με το σαμπουάν, το βάλσαμο. Τελευταία εφαρμόστε λίγες σταγόνες από την ειδική δομή για να δώσει σκέλη Λάμψη και τον κορεσμό.

Κερατίνη αποκατάστασης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσει απαλότητα και Λάμψη στα ατίθασα μαλλιά, αλλά να σέβεται την τεχνολογία και να χρησιμοποιούν μόνο την ποιοτική σύνθεση του είναι εξαιρετικά σημαντικό. Διενεργεί τη διαδικασία στο σπίτι, αλλά οι ειδικοί προτείνουν την πρώτη στιγμή για να επισκεφθείτε το κομμωτήριο για να μάθετε όλα τα βήματα και η ακολουθία του.

Τι θα μπορούσε να είναι το κακό

Κερατίνη διαδικασία στο σπίτι

Η επιβολή της κερατίνης κλειδαριές είναι ένα είδος μάσκας (ταινία) για να δημιουργήσετε την προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις. Για τη διαδικασία στο σπίτι θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία όπως το πιστολάκι για τα μαλλιά, μαλλιά, σίδερο για το ίσιωμα των μαλλιών, κερατίνη ψεκασμού και να το θέσει με ένα ειδικό σαμπουάν στη σύνθεση. Έτσι, οδηγίες βήμα προς βήμα:

 • πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν?
 • η φυλή της σύνθεσης σύμφωνα με τις οδηγίες;
 • λαβή που κλειδώνει σε στρώσεις σπρέι, ξεκινώντας από το κάτω μέρος;
 • απαλά χτένα με τη χτένα.
 • καλύψτε το κεφάλι με μια ταινία;
 • τυλίξτε το με μια πετσέτα για μια ενδελεχή απορρόφηση της υγρασίας.

Προσοχή! Σπρέι μόνο σε καθαρά μαλλιά. Δεν συνιστάται να στρίψει και να συγκεντρώσει τα μαλλιά σε ένα κουλούρι στο πίσω μέρος, καλύτερα για 2-3 μέρες άδεια σε ένα διαλυμένο κράτος.

Όχι:

 • παραμελημένο δοσολογία κατά τη χρήση σύνθετων με φορμαλδεΰδη;
 • αντέχει μια μάσκα για το κεφάλι του πάνω από 5-6 ώρες.
 • υποβάλλονται σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και ζεστό ισιώματος μαλλιών με κερατίνη;
 • για να εκτελέσετε φειδωλοί διαδικασία, εάν άσκοπα κατεστραμμένα σκέλη και εύθραυστα;
 • να επιτρέπουν τη σύνθεση στο δέρμα για να αποφύγετε το έγκαυμα.

Αν γίνει σωστά, είναι δυνατόν να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, την ομαλότητα και τη Λάμψη της τα σκέλη. Κερατίνη θεραπεία μαλλιών σχόλια, φωτογραφίες πριν και μετά είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μετά την επέμβαση δεν χρειάζεται επιπλέον φροντίδα.

Φροντίδα μετά την ανάκτηση

Για διατήρηση του αποτελέσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα μαλλιά, θα πρέπει να σωστά φροντίδα:

 1. Πλύνετε το κεφάλι είναι απαραίτητη, όχι νωρίτερα από τρεις ημέρες μετά τη διαδικασία.
 2. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν για να πλύνετε τα μαλλιά σας, χωρίς θειικό άλας, προκειμένου πλέον να επεκτείνει την κερατίνη.
 3. Μην το δένεις σφιχτά τις ζώνες και να μην κολλάει σκέλη, είναι επιθυμητό να το αφήνουμε για 3-4 μέρες σε ένα διαλυμένο κράτος.
 4. Για να χτένα απαλά μόνο κάθετα προς τα κάτω.
 5. Κατά την εκτέλεση τα κυριώτερα σημεία ή χρωματισμό, για να χρησιμοποιήσετε φυσική μάσκα σύνθεση με ελαιόλαδο, καστορέλαιο, λάδι κολλιτσίδα. Στο σπίτι συνθηκών είναι δυνατό να χρησιμοποιούν μέσα για την περιποίηση των μαλλιών από το μέλι, το γιαούρτι.
 6. Ξεπλύνετε τα μαλλιά μόνο με αφεψήματα βοτάνων της τσουκνίδας, χαμομηλιού αποφευχθεί η γρήγορη ζημία και την καταστροφή της το προστατευτικό στρώμα κερατίνης της τρίχας.
 7. Όχι για την άσκηση χειρισμούς με τα μαλλιά σας στο σπίτι νωρίτερα από 1-2 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

Η κερατίνη είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ζημιές χώρους για κάθε δικαίωμα, να δώσει την ομορφιά, λάμψη και ομοιομορφία.

Τέτοια σφράγιση θα προστατεύσει τα μαλλιά από τις αρνητικές συνέπειες. Ωστόσο, η διόρθωση απαιτεί περαιτέρω φροντίδα του τρεσσεσ μετά τη διαδικασία. Μετά την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες, όταν χρησιμοποιώντας ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ενώ σφραγίζει την τρίχα με κερατίνη μπορεί να οδηγήσει σε ασαφή αποτελέσματα. Αν τα σκέλη πάρα πολύ ευαίσθητη, μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά αντί για καλό, παρά το γεγονός ότι κάνατε μια ιατρική διαδικασία.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιείτε καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν δραστικές θειικά άλατα στη σύνθεση.

Η θέα από τους δασκάλους και τους καταναλωτές σχετικά με την κερατίνη της διαδικασίας είναι ασαφής. Αντί για την αναμενόμενη ανάκαμψη είναι εύθραυστη, κατεστραμμένα μαλλιά μπορεί να πάρει υπερβολική θραύση και απώλεια μαλλιών. Αξίζει να λάβετε υπόψη σας τις συμβουλές των δασκάλων-επαγγελματίες και είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό τριχολόγος, πριν από τη διεξαγωγή της διαδικασίας στο σπίτι, για να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις της κερατίνης.

Κερατίνη θεραπεία μαλλιών, πριν και μετά από τις φωτογραφίες για ξανθιές και μελαχρινές

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία γυναίκα που θα πάει στο κομμωτήριο, δεν έχει κριτικές σχετικά με το τι θα κάνει. Κερατίνη θεραπεία μαλλιών σχόλια (αντίκτυπος της διαδικασίας μικτή) είναι διαφορετική. Οι απόψεις των γυναικών που έχουν αποφασίσει να αναλάβει αυτό το βήμα μπορούν να χωριστούν σε διάφορες ομάδες:

 • Το εξαιρετικό αποτέλεσμα της διαδικασίας. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 2 μήνες.
 • Εξαλειφθεί εντελώς άκρα μυστικότητα, αλλά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
 • Μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά η ίδια η διαδικασία μου φάνηκε αρκετά χρονοβόρα.
 • Η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά τη διαδικασία, ο "σκαντζόχοιρος αποτέλεσμα" όταν τα άκρα κολλήσει έξω σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με την βραχυπρόθεσμη επίδραση των εν λόγω ανάκτηση. Η μάσκα αποτελείται από κερατίνη της τρίχας είναι όχι περισσότερο από 2 εβδομάδες ίσια και λεία μαλλιά διαρκεί μόνο μέχρι την πρώτη πλένετε τα μαλλιά σας. Δεν το πείραμα, τη διεξαγωγή κύρια θεραπεία στο σπίτι. Είναι καλύτερα να εμπιστεύονται τους δασκάλους, για να ακούσετε τις συμβουλές, να μάθουν πώς να σωστά φροντίδα για κλειδαριές σας μετά τη διενέργεια keratation. Για να διατηρηθεί η μακροπρόθεσμη επίδραση θα πρέπει να εγκαταλείψει το πλύσιμο των μαλλιών για τις πρώτες 3 ημέρες, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό σαμπουάν και μόνο με φυσικά συστατικά στη σύνθεση.

Σημαίνει για το styling των μαλλιών (μους, ζελέ) απαιτούν προσεκτική εφαρμογή για να αποφευχθεί η δημιουργία μια λιπαρή γυαλάδα στο κεφάλι. Πολλά εξαρτώνται από την αρχική κατάσταση της τρίχας, που θα πρέπει επίσης να εξετάσει προ ενός κερατίνη αποκατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσεκτικά το πείραμα. Αντί για το αναμενόμενο αποτέλεσμα, μπορείτε να πάρετε ξηρά, εύθραυστα μαλλιά, ταχεία διάβρωση της κερατίνης στην αποτυχία της εφαρμογής της τεχνολογίας. Η επικάλυψη δεν θα διαρκέσει δύο μήνες, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί και πάλι, και στα σαλόνια και δεν είναι φθηνή.

Έτσι, συζητήσαμε για την θεραπεία μαλλιών κερατίνης. Τι είναι και πώς γίνεται, ξέρεις. Αν θέλετε να πάρετε μια ευκαιρία, να επιλέξετε ένα καλό δάσκαλο και να του αναθέσει με τις κλειδαριές τους. Αλλά πρώτα να τον ρωτήσω τι είναι η κερατίνη θεραπεία μαλλιών πώς να κάνει τη διαδικασία. Ένας καλός ειδικός, μπορούν βήμα-βήμα να βάψετε όλες τις λεπτομέρειες, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιλέξατε το σωστό δάσκαλο. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε με το επαγγελματικό με το πώς να σωστά φροντίδα για τα μαλλιά σας μετά τη διαδικασία.

Όπως δείχνει η πρακτική, το 99% των περιπτώσεων επιτυχία - αυτό είναι το σωστό οδηγό. Αυτό εξαρτάται από το σε τι κατάσταση θα είναι τα μαλλιά σας.

09.08.2018